Skip to main content

Om Digitalera

Digitalera är en digitaliseringsbyrå som hjälper företag att anpassa, utveckla och förädla sin digitala närvaro och affär. Med en sällsynt kombination av kompetens och erfarenhet från både digital kommunikation, marknadsföring och teknik hjälper vi företag att uppnå sin fulla digitala potential.

Vi vill göra det enklare för företag att bli mer digitala och dra nytta av den digitala transformationen. För företag som inte har digital kompetens internt blir det svårt att jobba med flera olika byråer som alla pratar sitt eget språk. Och var ska man börja? Vi vill vara en enklare väg in till den digitala världen. En kontakt, en byrå och en bra start, som förutom kompetens inom områden som ger en bra bas, även har ett stort nätverk av specialister och experter att kalla in vid behov.

Digitalera har sina rötter i det digitala produktionsbolaget X-Com. Under 2017 bytte vi namn till Digitalera och förändrade vårt erbjudande. X-Com grundades 2003 av Per Lind Forsberg som bland annat blev utsedd till Årets Företagare 2010 i Eskilstuna och Sörmland av organisationen Företagarna.

Varför ska du välja Digitalera?

Kvalitet
Det viktigaste för oss är att kunden blir nöjd, men minst lika viktigt att vi själva blir nöjda. Det är i de små detaljerna som helhetsupplevelsen sitter.
Trygghet
Kunden ska känna sig trygg! Vi håller vad vi lovar, kan det vi säger oss kunna och levererar det vi åtagit oss.
Erfarenhet
Vi har över 20 års erfarenhet av digitala produktioner. Den samlade erfarenheten från alla hundratals projekt kommer väl till pass även i nya projekt.
Problemlösare
Vi går gärna den extra milen för att lösa kundens problem, även om det ibland är utanför vårt åtagande. Vi lämnar inte kunden i sticket!
Leveranssäkra
Vi är kända för att vara leveranssäkra, passa tider och hålla vad vi lovar.