Skip to main content

Dags att digitalera?

Vi hjälper företag att anpassa, utveckla och förädla sin digitala närvaro och affär.

Spännande, berätta mer!

Resfeber eller skönt pirr i magen?

Den digitala eran, digitaliseringen, digitala transformationen, kalla det vad du vill, men den är här i allra högsta grad. Alla företag och organisationer måste hitta sin väg och sitt sätt att anpassa sig till den digitala verkligheten.

Det är en resa som alla måste ge sig ut på, men många saknar både karta, kompass, åksjuketabletter och färdmedel.

Digitalera™ sonderar terrängen, tar ut en riktning, väljer lämpliga färdmedel och guidar dig längs hela resan.

Jaha, men hur då?

1. Strategi, rådgivning och beslutsstöd

Vi börjar med en nulägesanalys och lär känna företaget och verksamheten. Tillsammans med er kunskap om er bransch och vår erfarenhet och breda kunnande om digitala lösningar får vi fram hur er karta ser ut, vilken riktning som är aktuell och hur vi gör mest nytta.

Vår fortsatta roll i er digitaliseringsresa kan variera utifrån ert behov. Vi kan ha en rådgivande roll, vara ett beslutsstöd på er sida vid inköp av digitala produkter och tjänster eller helt enkelt leverera de produkter och tjänster ni har behov av. Det är upp till er.

Aha, ok, hur går vi vidare?

2. Digitala verktyg och arbetssätt

Idag kryllar det av olika digitala verktyg, produkter och tjänster som kan underlätta och effektivisera hur ni arbetar. Vi kan hjälpa er att hitta, utvärdera, testa och rekommendera vilka som kan passa er. Eller till och med utveckla en produkt eller tjänst som passar just er? Om det slår väl ut kanske vi till och med paketerar den och hjälps åt att sälja den till andra företag i er bransch?

Ok, gör ni hemsidor också?