Rekryteringsmässan

Mälardalens största mötesplats för arbetssökande

Bakgrund

Rekryteringsmässan i Eskilstuna och Västerås har anordnats sedan 2007 och är Mälardalens största mötesplats för arbetssökande, utbildningsanordnare och rekryterande företag. Mässan lockar årligen över 100 utställare och tusentals besökare. De har tidigare hanterat alla anmälningar manuellt och behövde digitalisera den hanteringen inför årets mässa.

Lösning

Vi gjorde en behovsanalys ur arrangörens perspektiv, men även utställarens och besökarens perspektiv. Utifrån det byggde vi ett system där utställare kan registrera ett konto, lägga in information om företaget, ladda upp logga, lägga upp lediga tjänster och hantera anmälan till aktuell mässa. Arrangören kan lätt exportera ut anmälningslistor med både information om företaget, faktureringsuppgifter och extraval så som lunch och eventuella allergier. Vi gjorde även en liten facelift på den befintliga grafiska profilen och valde nya typsnitt och lade till en komplementfärg.

"Att skapa en ny hemsida krävde en hel del bollande kring idéer och funktioner. Vi tackar för ett mycket bra samarbete och lyhördhet från Per på Digitalera med en snygg och funktionell hemsida som slutresultat!"

Marica Anderbrink-TollProjektledare Arbetsförmedlingen

Har du funderingar eller frågor kring detta projekt? Hör av dig till:

Per Lind Forsberg
070-461 37 43
per@digitalera.se