Tumbo Husvagnar & Husbilar

I branschen sedan 1965. Nu mer digitala än någonsin

Bakgrund

Tumbo Husvagnar & Husbilar har under många år strävat efter att vara branschledande och inte göra som alla andra. De var bland annat tidigt ute med att satsa på digital närvaro och digitala tjänster. När det var dags att ta nästa steg och bli ännu starkare digitalt valde de Digitalera som leverantör.

Lösning

Tumbo var i behov av en helrenovering av sin digitala närvaro. Webbplatsen är en central del i närvaron och behövde moderniseras från grunden. Vi byggde om hela webbplatsen i WordPress med ett egenutvecklat tema, ny struktur, modern design, mobilanpassad, sökmotorsoptimerad och smarta integrationer med befintliga affärssystem. Webbplatsen har blivit smartare och kan ta hand om besökare på ett mer effektivt sätt. Det är en grundförutsättning för att nästa fas; digital marknadsföring och sökmotorsannonsering, ska bli lyckad.

"Digitalera har med stort engagemang byggt vår nya hemsida som vi på Tumbo Husvagnar kan känna oss otroligt stolta över. På ett mycket proffsigt sätt har de lyssnat och tagit till sig våra specifika behov och önskemål i arbetet med att utveckla och skapa en informativ och användarvänlig sida. Trots våra komplexa behov har Digitalera levererat ett resultat som överträffade våra förväntningar!"

Jan ÖstlingVD - Tumbo Husvagnar & Husbilar

Hur såg det ut innan?

Har du funderingar eller frågor kring detta projekt? Hör av dig till:

Per Lind Forsberg
070-461 37 43
per@digitalera.se