Skip to main content

Utbildningar

Vi erbjuder utbildningar och kurser inom digital marknadsföring, webb, e-handel och digitalisering.

Spännande, berätta mer!

UTBILDNING DIGITAL MARKNADSFÖRING

I utbildningen “Lyft din Digitala närvaro” går vi igenom grunderna till digital marknadsföring. Kursen syftar till att ge dig en helhetsbild av de huvudsakliga områdena i digital marknadsföring. Vi går igenom byggstenarna för att skapa en digitala marknadsföringsstrategi – Målgrupp, Budskap, Innehåll, Kanalval, Mål och Mätning. Vi går igenom kundresan kopplat till digitala aktiviteter och vikten av rätt innehåll vid rätt tidpunkt.

Precis vad jag behöver!

SKRÄDDARSYDD UTBILDNING

Har ni ett specifikt behov av kompetensutveckling inom digital marknadsföring, webb eller digitalisering så kan vi kundanpassa utbildningar för just ert företag eller organisation.

Det passar oss!

Gör en intresseanmälan!

Varför ska du välja Digitalera?

Kvalitet
Det viktigaste för oss är att kunden blir nöjd, men minst lika viktigt att vi själva blir nöjda. Det är i de små detaljerna som helhetsupplevelsen sitter.
Trygghet
Kunden ska känna sig trygg! Vi håller vad vi lovar, kan det vi säger oss kunna och levererar det vi åtagit oss.
Erfarenhet
Vi har över 20 års erfarenhet av digitala produktioner. Den samlade erfarenheten från alla hundratals projekt kommer väl till pass även i nya projekt.
Problemlösare
Vi går gärna den extra milen för att lösa kundens problem, även om det ibland är utanför vårt åtagande. Vi lämnar inte kunden i sticket!
Leveranssäkra
Vi är kända för att vara leveranssäkra, passa tider och hålla vad vi lovar.