Skip to main content

Webbyrå i Eskilstuna

Vi hjälper företag i Eskilstuna att anpassa, utveckla och förädla sin digitala närvaro och affär.

Spännande, berätta mer!

Vi tar hand om er digitala närvaro

Vi vill göra det enklare för företag i Eskilstuna att bli mer digitala och dra nytta av den digitala transformationen. För företag som inte har digital kompetens internt blir det svårt att jobba med flera olika byråer som alla pratar sitt eget språk. Och var ska man börja? Vi vill vara en enklare väg in till den digital världen. En kontakt, en webbyrå och en bra start, som förutom kompetens inom områden som ger en bra bas, även har ett stort nätverk av specialister och experter att kalla in vid behov.

WEBBPLATSER OCH E-HANDEL

Webbplatsen är navet i er digitala närvaro och det är också där tyngdpunkten ligger i vår verksamhet. Vi vill att webbplatsen ska vara en extra medarbetare som informerar, stärker varumärket, genererar leads, driver försäljning och gör skillnad.

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Hur ska just din verksamhet synas och tränga igenom bruset? Vi hjälper er att ta fram en strategi för vilka kanaler och budskap som passar er och når er målgrupp bäst. Det finns ingen standardlösning som passar alla.

DIGITALA VERKTYG OCH ARBETSSÄTT

Vi kan hjälpa er att hitta befintliga digitala verktyg och tjänster som passar er verksamhet och arbetssätt. Ni har säkert märkt att det finns en mängd olika verktyg och tjänster, ofta även branschspecifika, så hur ska man hitta rätt?

STRATEGI, RÅDGIVNING OCH BESLUTSSTÖD

Med tanke på hur snabbt det digitala landskapet förändras idag förstår vi att det är svårt för företag att lägga upp en bra strategi och ta rätt beslut i digitala frågor. Där kan vi kliva in och hjälpa er förstå och reda ut begreppen.

Några exempel

Vi har erfarenhet från hundratals projekt för såväl mindre företag som stora internationella varumärken. Här är några av våra senaste uppdrag:

Sveriges Veteranförbund

Wasa Yachts

Stora Sundby Slott

Langenfeld

GAJ Stålkonstruktioner AB

Brands For Fans

Sundbyholm Kött & Fisk

"Att skapa en ny hemsida krävde en hel del bollande kring idéer och funktioner. Vi tackar för ett mycket bra samarbete och lyhördhet från Per på Digitalera med en snygg och funktionell hemsida som slutresultat!"

Marica Anderbrink-TollProjektledare Arbetsförmedlingen

"Digitalera har med stort engagemang byggt vår nya hemsida som vi på Tumbo Husvagnar kan känna oss otroligt stolta över. På ett mycket proffsigt sätt har de lyssnat och tagit till sig våra specifika behov och önskemål i arbetet med att utveckla och skapa en informativ och användarvänlig sida. Trots våra komplexa behov har Digitalera levererat ett resultat som överträffade våra förväntningar!"

Jan ÖstlingVD - Tumbo Husvagnar & Husbilar

"Två gånger har jag använt Digitalera för att bygga webb. Bägge gångerna har jag varit mer än nöjd. Rekommenderas!"

Anna JerdénStyrelseledamot, Sörmlands Matkluster
Marknadsansvarig, Eskilstuna Ölkultur

”Per har en förmåga att kunna förenkla IT så att till och med någon så oteknisk som jag själv kan förstå och ta till mig det.”

Petra NordströmDigital Marketing Manager, Destination Eskilstuna AB

Varför ska du välja Digitalera?

Kvalitet
Det viktigaste för oss är att kunden blir nöjd, men minst lika viktigt att vi själva blir nöjda. Det är i de små detaljerna som helhetsupplevelsen sitter.
Trygghet
Kunden ska känna sig trygg! Vi håller vad vi lovar, kan det vi säger oss kunna och levererar det vi åtagit oss.
Erfarenhet
Vi har över 20 års erfarenhet av digitala produktioner. Den samlade erfarenheten från alla hundratals projekt kommer väl till pass även i nya projekt.
Problemlösare
Vi går gärna den extra milen för att lösa kundens problem, även om det ibland är utanför vårt åtagande. Vi lämnar inte kunden i sticket!
Leveranssäkra
Vi är kända för att vara leveranssäkra, passa tider och hålla vad vi lovar.

OM DIGITALERA

Digitalera är en webbyrå i Eskilstuna som hjälper företag att anpassa, utveckla och förädla sin digitala närvaro och affär. Med en sällsynt kombination av kompetens och erfarenhet från både digital kommunikation, marknadsföring och teknik hjälper vi företag att uppnå sin fulla digitala potential.

Berätta mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig idag så bokar vi ett första kostnadsfritt möte!

Missa inte våra digitala spaningar

Alla som vill ha senaste nytt inom digitalisering räcker upp en hand (och skickar in sin e-postadress)! Tips, inspiration och nyheter från branschen. Helt gratis!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.