Webbyrå Eskilstuna

 

Vi hjälper företag att anpassa, utveckla och förädla sin digitala närvaro och affär.

Spännande, berätta mer!

WEBBUTVECKLING I TOPPKLASS

Vi är en webbyrå från Eskilstuna Södermanland. Vi vill göra det enklare för företag att bli mer digitala och dra nytta av den digitala transformationen. För företag som inte har digital kompetens internt blir det svårt att jobba med flera olika byråer som alla pratar sitt eget språk. Och var ska man börja? Vi vill vara en enklare väg in till den digital världen. En kontakt, en byrå och en bra start, som förutom kompetens inom områden som ger en bra bas, även har ett stort nätverk av specialister och experter att kalla in vid behov.

STRATEGI, RÅDGIVNING OCH BESLUTSSTÖD

Med tanke på hur snabbt det digitala landskapet förändras idag förstår vi att det är svårt för företag att lägga upp en bra strategi och ta rätt beslut. Vi som dagligen andas digital luft och har ettor och nollor i blodet hänger ju knappt med själva.

WEBBPLATSER OCH E-HANDEL

Webbplatsen är navet i er digitala närvaro och det är också där tyngdpunkten ligger i vår verksamhet. Vi vill att webbplatsen ska vara en extra medarbetare som informerar, stärker varumärket, genererar leads, driver försäljning och gör skillnad.

DIGITALA VERKTYG OCH ARBETSSÄTT

Vi kan hjälpa er att hitta befintliga digitala verktyg och tjänster som passar er verksamhet och arbetssätt. Ni har säkert märkt att det finns en mängd olika verktyg och tjänster, ofta även branschspecifika, så hur ska man hitta rätt?

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Hur ska just din verksamhet synas och tränga igenom bruset? Vi hjälper er att ta fram en strategi för vilka kanaler och budskap som passar er och når er målgrupp bäst. Det finns ingen standardlösning som passar alla.

Några exempel

Vi har erfarenhet från hundratals projekt för såväl småföretag som stora internationella varumärken. Här är några av våra senaste uppdrag.

Tumbo Husvagnar

Sörmlands Matkluster

Hallberts Salong

RISE SICS Västerås

Eldabutiken

"Digitalera har med stort engagemang byggt vår nya hemsida som vi på Tumbo Husvagnar kan känna oss otroligt stolta över. På ett mycket proffsigt sätt har de lyssnat och tagit till sig våra specifika behov och önskemål i arbetet med att utveckla och skapa en informativ och användarvänlig sida. Trots våra komplexa behov har Digitalera levererat ett resultat som överträffade våra förväntningar!"

Jan ÖstlingVD - Tumbo Husvagnar & Husbilar

"Två gånger har jag använt Digitalera för att bygga webb. Bägge gångerna har jag varit mer än nöjd. Rekommenderas!"

Anna JerdénStyrelseledamot, Sörmlands Matkluster Marknadsansvarig, Eskilstuna Ölkultur

”Per har en förmåga att kunna förenkla IT så att till och med någon så oteknisk som jag själv kan förstå och ta till mig det.”

Petra NordströmDigital Marketing Manager, Destination Eskilstuna AB

Missa inte våra digitala spaningar

Alla som vill ha senaste nytt inom digitalisering räcker upp en hand (och skickar in sin e-postadress)! Tips, inspiration och nyheter från branschen. Helt gratis!

[caldera_form id=”CF599225f133d73″]