Skip to main content

Vi älskar WordPress

34% av världens alla webbplatser bygger på WordPress. Digitalera är experter på att bygga säkra, användarvänliga, kundanpassade och affärsdrivande webbplatser i WordPress.

Spännande, berätta mer!

Vi kan WordPress

Vi har jobbat med WordPress i över 10 år och har värdefull erfarenhet från ett hundratal olika hemsidor byggda med WordPress. Med WordPress som grund går det att bygga i princip vilken typ av hemsida som helst, allt från enklare företagspresentationssidor till mer avancerade webbshopar och intranät.

Moderna hemsidor för företag

Vi hjälper företag med snygga, moderna och affärsdrivande hemsidor byggda i WordPress.

Webbshop och E-handel

Med WordPress och tillägget Woocommerce går det att bygga tillförlitliga e-handelsplattformar för både nationell och internationell e-handel. Vi har erfarenhet från ett flertal projekt med WordPress och Woocommerce.

Intranät

Med rätt arkitektur och tillägg går det även att använda WordPress till intranätslösningar med dokumenthantering, inloggat läge med olika behörigheter, meddelanden m.m.

Integration

De flesta hemsidor vi bygger har någon form av integration mot andra tjänster, t.ex affärssystem, CRM, nyhetsbrevstjänster och öppna API:er. Vi är vana att bygga egna integrationslösningar och konfigurera färdiga tillägg.

Eget eller befintligt tema?

Vi bygger både egna teman och anpassar befintliga. Vi vet för- och nackdelarna med båda varianterna och när det är läge att bygga eget och dumsnålt att använda befintligt. Vi vet också att kunder har en begränsad budget och hur vi använder den på bästa sätt.

Drift och Support

Vi samarbetar med de bästa webbhotellen som erbjuder wordpressoptimerade hostinglösningar. Vi har även väl genomarbetade rutiner för att hantera löpande uppdateringar av WordPress och tillägg så att din hemsida alltid är uppdaterad, säkerhetskopierad och säker.

Några exempel

Vi har erfarenhet från hundratals hemsidor byggda i WordPress för såväl mindre företag som stora internationella varumärken. Här är några av våra senaste uppdrag:

Sveriges Veteranförbund

Wasa Yachts

Stora Sundby Slott

Langenfeld

GAJ Stålkonstruktioner AB

Brands For Fans

Sundbyholm Kött & Fisk

"Att skapa en ny hemsida krävde en hel del bollande kring idéer och funktioner. Vi tackar för ett mycket bra samarbete och lyhördhet från Per på Digitalera med en snygg och funktionell hemsida som slutresultat!"

Marica Anderbrink-TollProjektledare Arbetsförmedlingen

"Digitalera har med stort engagemang byggt vår nya hemsida som vi på Tumbo Husvagnar kan känna oss otroligt stolta över. På ett mycket proffsigt sätt har de lyssnat och tagit till sig våra specifika behov och önskemål i arbetet med att utveckla och skapa en informativ och användarvänlig sida. Trots våra komplexa behov har Digitalera levererat ett resultat som överträffade våra förväntningar!"

Jan ÖstlingVD - Tumbo Husvagnar & Husbilar

"Två gånger har jag använt Digitalera för att bygga webb. Bägge gångerna har jag varit mer än nöjd. Rekommenderas!"

Anna JerdénStyrelseledamot, Sörmlands Matkluster
Marknadsansvarig, Eskilstuna Ölkultur

”Per har en förmåga att kunna förenkla IT så att till och med någon så oteknisk som jag själv kan förstå och ta till mig det.”

Petra NordströmDigital Marketing Manager, Destination Eskilstuna AB

Varför ska du välja Digitalera?

Kvalitet
Det viktigaste för oss är att kunden blir nöjd, men minst lika viktigt att vi själva blir nöjda. Det är i de små detaljerna som helhetsupplevelsen sitter.
Trygghet
Kunden ska känna sig trygg! Vi håller vad vi lovar, kan det vi säger oss kunna och levererar det vi åtagit oss.
Erfarenhet
Vi har över 20 års erfarenhet av digitala produktioner. Den samlade erfarenheten från alla hundratals projekt kommer väl till pass även i nya projekt.
Problemlösare
Vi går gärna den extra milen för att lösa kundens problem, även om det ibland är utanför vårt åtagande. Vi lämnar inte kunden i sticket!
Leveranssäkra
Vi är kända för att vara leveranssäkra, passa tider och hålla vad vi lovar.

OM DIGITALERA

Digitalera är en webbyrå med fokus på wordpress i Eskilstuna som hjälper företag att anpassa, utveckla och förädla sin digitala närvaro och affär. Med en sällsynt kombination av kompetens och erfarenhet från både digital kommunikation, marknadsföring och teknik hjälper vi företag att uppnå sin fulla digitala potential.

Berätta mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig idag så bokar vi ett första kostnadsfritt möte!

Missa inte våra digitala spaningar

Alla som vill ha senaste nytt inom digitalisering räcker upp en hand (och skickar in sin e-postadress)! Tips, inspiration och nyheter från branschen. Helt gratis!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.